Loader

Συκώτι με γλυκόξινη σάλτσα και μανιτάρια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2φλ.γλυκόξινη σάλτσα έτοιμη ή σπιτική
1φλ.μανιτάρια ολόκληρα μικρά
3φλ.ζωμός λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα και τα μανιτάρια. Συμπληρώνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει 1 ½ ώρα και να μείνει με τη σάλτσα του. Το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι basmati.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *