Loader

Συκώτι με γλυκόξινη σάλτσα και μανιτάρια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

(1 / 5)

1 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2φλ.γλυκόξινη σάλτσα έτοιμη ή σπιτική
1φλ.μανιτάρια ολόκληρα μικρά
3φλ.ζωμός λαχανικών

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα και τα μανιτάρια. Συμπληρώνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει 1 ½ ώρα και να μείνει με τη σάλτσα του. Το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι basmati.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *