Loader

Συκώτι κρασάτο με κρεμμύδια

2013-06-10
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 60λ
  • Ready In: 1:15 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

800γρ.συκώτι μοσχαρίσιο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

4μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες

1φλ.ζωμός κρέατος

1κ.γλ.φρέσκο θυμάρι

1φλ.κόκκινο κρασί

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του συκωτιού να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το θυμάρι και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι της αρεσκείας μας και μπόλικη σάλτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *