Loader

Στραπατσάδα με κόκκινα φασόλια

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

1φλ.κόκκινα φασόλια
4αυγά χτυπημένα
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1σκελ.σκόρδο ψιλ.νη
Αλατοπίπερο
Λάδι
4φέτες μπέικον ψιλ/νες
1κ.σ.φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις γυαλίσει το κρεμμύδι ρίχνουμε και το μπέικο, Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Προσθέτουμε τα φασόλια και τα αυγά και ανακατεύουμε διαρκώς για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά ώσπου να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο τρίμμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *