Loader

Στραπατσάδα με κόκκινα φασόλια

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1φλ.κόκκινα φασόλια
4αυγά χτυπημένα
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1σκελ.σκόρδο ψιλ.νη
Αλατοπίπερο
Λάδι
4φέτες μπέικον ψιλ/νες
1κ.σ.φρυγανιά τρίμμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις γυαλίσει το κρεμμύδι ρίχνουμε και το μπέικο, Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Προσθέτουμε τα φασόλια και τα αυγά και ανακατεύουμε διαρκώς για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά ώσπου να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο τρίμμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *