Στραπατσάδα με κόκκινα φασόλια
2013-07-09- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1φλ.κόκκινα φασόλια
4αυγά χτυπημένα
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1σκελ.σκόρδο ψιλ.νη
Αλατοπίπερο
Λάδι
4φέτες μπέικον ψιλ/νες
1κ.σ.φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις γυαλίσει το κρεμμύδι ρίχνουμε και το μπέικο, Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Προσθέτουμε τα φασόλια και τα αυγά και ανακατεύουμε διαρκώς για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά ώσπου να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο τρίμμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.