Loader

Σπιτικά κρουτόν

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

Μπαγιάτικο ψωμί
Λάδι
Αλατοπίπερο
Σκόρδο σκόνη
Πάπρικα γλυκιά

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε φέτες και κάθε φέτα σε κυβάκια στο μέεθος που τα προτιμάμε. Εμένα μου αρέσουν μεσαίου μεγέθους. Τα απλώνουμε σε ταψί και τα ραντίζουμε με λάδι. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με το σκόρδο και την πάπρικα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C μέχρι να ροδοκοκκινήσουν . Τα χρησιμοποιούμε σε σαλάτες ή σούπες. Τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιήσουμε μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τα γούστα μας αλλά και το φαγητό με τα οποία θέλουμε να τα συνδιάσουμε.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *