Σπιτικά κρουτόν
2013-06-05- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
Μπαγιάτικο ψωμί
Λάδι
Αλατοπίπερο
Σκόρδο σκόνη
Πάπρικα γλυκιά
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε φέτες και κάθε φέτα σε κυβάκια στο μέεθος που τα προτιμάμε. Εμένα μου αρέσουν μεσαίου μεγέθους. Τα απλώνουμε σε ταψί και τα ραντίζουμε με λάδι. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με το σκόρδο και την πάπρικα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C μέχρι να ροδοκοκκινήσουν . Τα χρησιμοποιούμε σε σαλάτες ή σούπες. Τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιήσουμε μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τα γούστα μας αλλά και το φαγητό με τα οποία θέλουμε να τα συνδιάσουμε.