Loader

Σπιτικά κρουτόν

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

Μπαγιάτικο ψωμί
Λάδι
Αλατοπίπερο
Σκόρδο σκόνη
Πάπρικα γλυκιά

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε φέτες και κάθε φέτα σε κυβάκια στο μέεθος που τα προτιμάμε. Εμένα μου αρέσουν μεσαίου μεγέθους. Τα απλώνουμε σε ταψί και τα ραντίζουμε με λάδι. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με το σκόρδο και την πάπρικα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C μέχρι να ροδοκοκκινήσουν . Τα χρησιμοποιούμε σε σαλάτες ή σούπες. Τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιήσουμε μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τα γούστα μας αλλά και το φαγητό με τα οποία θέλουμε να τα συνδιάσουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *