Loader

Σουφλέ με μοσχάρι

2013-06-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

 

1φλ.λαχανικά ανάμικτα κατεψυγμένα

1/2φλ.μοσχάρι βρασμένο ψιλ/νο

3κ.σ.βούτυρο

αλατοπίπερο

2φλ.τυρί τριμμένο( 1 φλ.γκούντα και 1 ρεγκάτο έβαλα εγώ)

1/2κ.γλ. πάπρικα

2 αυγά

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζω τα λαχανικά μου και τα σουρώνω. Τα ανακατεύω με το ψιλοκομμένο μοσχαράκι και τα βουτυρώνω. Ρίχνω το αλατοπίπερο και την πάπρικα και ανακατεύω. Χτυπάω καλά τα αυγά μου και τα ρίχνω στο μείγμα με το μοσχάρι αφού έχει κρυώσει λίγο. Ανακατεύω και σε αυτά και το 1 φλιτζάνι τυρί. Τα ρίχνω σε ταψάκι ή σουφλιέρα και πασπαλίζω με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20-25 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει η επιφάνεια του σουφλέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.