Loader

Σουφλέ με μοσχάρι

2013-06-07
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 25λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

 

1φλ.λαχανικά ανάμικτα κατεψυγμένα

1/2φλ.μοσχάρι βρασμένο ψιλ/νο

3κ.σ.βούτυρο

αλατοπίπερο

2φλ.τυρί τριμμένο( 1 φλ.γκούντα και 1 ρεγκάτο έβαλα εγώ)

1/2κ.γλ. πάπρικα

2 αυγά

Method

Step 1

Βράζω τα λαχανικά μου και τα σουρώνω. Τα ανακατεύω με το ψιλοκομμένο μοσχαράκι και τα βουτυρώνω. Ρίχνω το αλατοπίπερο και την πάπρικα και ανακατεύω. Χτυπάω καλά τα αυγά μου και τα ρίχνω στο μείγμα με το μοσχάρι αφού έχει κρυώσει λίγο. Ανακατεύω και σε αυτά και το 1 φλιτζάνι τυρί. Τα ρίχνω σε ταψάκι ή σουφλιέρα και πασπαλίζω με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20-25 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει η επιφάνεια του σουφλέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *