Loader

Σουβλάκια σχάρας στο φούρνο

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

(4.2 / 5)

4.2 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

5 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

6χοιρινά σουβλάκια

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

1/4φλ.ξύδι

1/4κέτσαπ

1/4φλ.soya sauce

1φλ.χυμός ανανά

1/4φλ.λάδι

Αλατοπίπερο

1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη

1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη

4κ.σ.καστανή ζάχαρη

1κ.γλ.κύμινο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και αφού βάλουμε τα σουβλάκια σε ένα σκεύος με καπάκι , περιχύνουμε με αυτή τα σουβλάκια. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ή και όλο το βράδυ. Την επόμενη τα βάζουμε σε ταψί με σχάρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά περίπου, αλείφοντας με τα υλικά της μαρινάδας κατά τακτά χρονικά διαστήματα και γυρνώντας τα 2-3 φορές. Τα σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *