Loader

Σουβλάκια σχάρας στο φούρνο

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

5 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

6χοιρινά σουβλάκια

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

1/4φλ.ξύδι

1/4κέτσαπ

1/4φλ.soya sauce

1φλ.χυμός ανανά

1/4φλ.λάδι

Αλατοπίπερο

1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη

1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη

4κ.σ.καστανή ζάχαρη

1κ.γλ.κύμινο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και αφού βάλουμε τα σουβλάκια σε ένα σκεύος με καπάκι , περιχύνουμε με αυτή τα σουβλάκια. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ή και όλο το βράδυ. Την επόμενη τα βάζουμε σε ταψί με σχάρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά περίπου, αλείφοντας με τα υλικά της μαρινάδας κατά τακτά χρονικά διαστήματα και γυρνώντας τα 2-3 φορές. Τα σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *