Loader

Σουβλάκια με μελομουσταρδένια sauce

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

10 χοιρινά καλαμάκια

1κρεμμύδι

3σκελ.σκόρδο

1κ.σ.μουστάρδα

Αλατοπίπερο

2κ.σ.βούτυρο

ΓΙΑ ΤΗ SAUCE

2κ.σ.μέλι

2κ.σ.καστανή ζάχαρη

2κ.σ.μουστάρδα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αλατοπίπερο και με τα χέρια αλείφουμε με το μείγμα τα σουβλάκια. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι ή ριγωτό που δίνει τη όψη σχάρας και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά για τη σος. Μόλις τα σουβλάκια ψηθούν τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και τα αλείφουμε με τη σος. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *