Loader

Σουβλάκια λουκάνικο της Eurovision!!!

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 12
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

12 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

5 λουκάνικα λευκά( Γερμανικά)
πιπεριές χρωματιστές κομμένο σε μεγάλα κυβάκια
κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
καλαμάκια για σουβλάκια
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1 ποτήρι μπύρα
Αλατοπίπερο
Πάπρικα
2κ.σ.μουστάρδα
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε σε ροδέλες χοντρές τα λουκάνικα. Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ρίχνουμε μέσα τα κομμένα λουκάνικα για ½ ώρα να ενωθούν οι γεύσεις. Στη συνέχεια βάζουμε ένα ένα κομματάκι στο καλαμάκι εναλλάξ με μια φέτα κρεμμύδι και ένα κυβάκι πιπεριά. Τα τοποθετούμε σε ταψί και περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Ψήνουμε στο grill για 30 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Μόλις είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε πιατέλα και ρίχνουμε λίγο από το ζουμί του ταψιού. Σερβίρουμε με κρύα μπύρα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *