Loader

Σκορδόψωμο

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

8φέτες ψωμί-αν θέλετε χρησιμοποιείστε και μπαγιάτικο
11/2κ.γ.σκόρδο σκόνη
3κ.σ.βούτυρο
1κ.γλ.βασιλικός ξερός
1/3κ.γλ.αλάτι
1/2φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Αφηνουμε το βούτυρο να λιώσει σε θερμοκρασία δωματίου και το ανακατεύουμε με το αλάτι,το σκόρδο και το βασιλικό. Αλείφουμε με αυτό το μείγμα τις φέτες ψωμιού και από πάνω πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυράκι. Ψήνουμε στο γκρίλ του φούρνου στους 200C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει λίγο η επιφάνεια.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.