Σκορδόψωμο με ρίγανη και παρμεζάνα
2013-07-10- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
Βούτυρο
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
150γρ.παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλείφουμε με βούτυρο το ψωμί και τις τοποθετούμε σε ταψί. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, το τυρί και τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν τα ψωμάκια.