Loader

Σκορδόψωμο με ρίγανη και παρμεζάνα

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

  • Τρουφάκια του Αγίου Βαλεντίνου

Συστατικά  

1μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
Βούτυρο
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
150γρ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλείφουμε με βούτυρο το ψωμί και τις τοποθετούμε σε ταψί. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, το τυρί και τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν τα ψωμάκια.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.