Σκορδόψωμο με μπέικον
2013-06-02- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
6φέτες μπαγιάτικο ψωμί
3φέτες μπέικον κομμένες στη μέση
Λάδι
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
3ροδέλες από μια μεγάλη ντομάτα κομμένες στη μέση
Αλάτι
Ρίγανη
Γκούντα τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψί και τις αλείφουμε με το λιωμένο σκόρδο. Τις ραντίζουμε με λάδι και ακουμπάμε από μια μισή φέτα μπέικον και μια μισή ροδέλα ντομάτα. Τα αλατίζουμε και διασκορπίζουμε πάνω το τυρί. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.