Loader

Σκορδόψωμο με μπέικον

2013-06-02
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 10λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Μπισκότα με γκούντα και δενδρολίβανο

  • Κράκερς ολικής άλεσης με ξινόγαλα

  • Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί

  • Σκορδόψωμα με τυρί και μαϊντανό από ζύμη πίτας

Συστατικά  

 

6φέτες μπαγιάτικο ψωμί

3φέτες μπέικον κομμένες στη μέση

Λάδι

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

3ροδέλες από μια μεγάλη ντομάτα κομμένες στη μέση

Αλάτι

Ρίγανη

Γκούντα τριμμένο

Method

Step 1

Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψί και τις αλείφουμε με το λιωμένο σκόρδο. Τις ραντίζουμε με λάδι και ακουμπάμε από μια μισή φέτα μπέικον και μια μισή ροδέλα ντομάτα. Τα αλατίζουμε και διασκορπίζουμε πάνω το τυρί. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *