Loader

Σκορδόψωμο με καπνιστό τυρί και μπέικον

2013-06-02
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 20λ
  • Ready In: 50λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 15
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

15 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

4φέτες ψωμί χωριάτικο (μπαγιάτικο αν έχετε)

1 ½ κ.σ.πάστα σκόρδου

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.καπνιστό τυρί τριμμένο

2φέτες μπέικον ψιλ/νες

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

Method

Step 1

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με την πάστα σκόρδου και τις ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψί φούρνου. Τις ραντίζουμε με λίγο λάδι και τις αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ρίχνουμε από πάνω το μπέικον και τα κρεμμυδάκια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *