Loader

Σκορδόψωμο με καπνιστό τυρί και μπέικον

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 15
Βάθμολογήστε τη συνταγή

15 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

4φέτες ψωμί χωριάτικο (μπαγιάτικο αν έχετε)

1 ½ κ.σ.πάστα σκόρδου

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.καπνιστό τυρί τριμμένο

2φέτες μπέικον ψιλ/νες

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με την πάστα σκόρδου και τις ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψί φούρνου. Τις ραντίζουμε με λίγο λάδι και τις αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ρίχνουμε από πάνω το μπέικον και τα κρεμμυδάκια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *