Σκορδόψωμο με καπνιστό τυρί και μπέικον
2013-06-02- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
15 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
4φέτες ψωμί χωριάτικο (μπαγιάτικο αν έχετε)
1 ½ κ.σ.πάστα σκόρδου
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.καπνιστό τυρί τριμμένο
2φέτες μπέικον ψιλ/νες
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με την πάστα σκόρδου και τις ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψί φούρνου. Τις ραντίζουμε με λίγο λάδι και τις αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ρίχνουμε από πάνω το μπέικον και τα κρεμμυδάκια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε αμέσως.