Σκορδόψωμα με πατέ ελιάς και πάριζα
2013-06-02- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
6φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Λάδι
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Αλατοπίπερο
6φέτες πάριζα κομμένες στη μέση
1/2φλ.πατέ ελιάς πράσινης ή ότι έχετε
1/2φλ.γκούντα τριμμένο (ή ένταμ ή ρεγκάτο ή ότι έχετε)
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το λάδι, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Αλείφουμε με αυτό τις φέτες του ψωμιού καλά και από πάνω αλείφουμε με το πατέ. Απλώνουμε από μια μισή φέτα πάριζα σε κάθε φέτα ψωμιού και πασπαλίζουμε τις φέτες με το τυράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.