Loader

Σκορδόψωμα με πατέ ελιάς και πάριζα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Μπισκότα με γκούντα και δενδρολίβανο

  • Κράκερς ολικής άλεσης με ξινόγαλα

  • Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί

  • Σκορδόψωμα με τυρί και μαϊντανό από ζύμη πίτας

Συστατικά  

 

6φέτες μπαγιάτικο ψωμί

Λάδι

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

Αλατοπίπερο

6φέτες πάριζα κομμένες στη μέση

1/2φλ.πατέ ελιάς πράσινης ή ότι έχετε

1/2φλ.γκούντα τριμμένο (ή ένταμ  ή ρεγκάτο ή ότι έχετε)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το λάδι, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Αλείφουμε με αυτό τις φέτες του ψωμιού καλά και από πάνω αλείφουμε με το πατέ. Απλώνουμε από μια μισή φέτα πάριζα σε κάθε φέτα ψωμιού και πασπαλίζουμε τις φέτες με το τυράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.