Loader

Σκορδόψωμα με ντομάτα και μυρωδικά

2013-06-02
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 10λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Μπισκότα με γκούντα και δενδρολίβανο

  • Κράκερς ολικής άλεσης με ξινόγαλα

  • Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί

  • Σκορδόψωμα με τυρί και μαϊντανό από ζύμη πίτας

Συστατικά  

 

6φέτες μπαγιάτικο ψωμί

1ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια

1κ.σ.ρίγανη φρέσκια ψιλ/νη

Αλατοπίπερο

Λάδι

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

2μεγάλες σκελίδες σκόρδο

1/2φλ.γκούντα τριμμένο

1κ.γλ.πάπρικα σκόνη

Method

Step 1

Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψάκι. Στο multi χτυπάμε τη ρίγανη, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με την ντομάτα, το λάδι, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα πάνω στο ψωμί και πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *