Σκορδόψωμα με ντομάτα και μυρωδικά
2013-06-02- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
1 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
6φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
1κ.σ.ρίγανη φρέσκια ψιλ/νη
Αλατοπίπερο
Λάδι
1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
2μεγάλες σκελίδες σκόρδο
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1κ.γλ.πάπρικα σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψάκι. Στο multi χτυπάμε τη ρίγανη, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με την ντομάτα, το λάδι, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα πάνω στο ψωμί και πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10λεπτά περίπου.