Loader

Σκορδόψωμα με ντομάτα και μυρωδικά

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

6φέτες μπαγιάτικο ψωμί

1ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια

1κ.σ.ρίγανη φρέσκια ψιλ/νη

Αλατοπίπερο

Λάδι

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

2μεγάλες σκελίδες σκόρδο

1/2φλ.γκούντα τριμμένο

1κ.γλ.πάπρικα σκόνη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψάκι. Στο multi χτυπάμε τη ρίγανη, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με την ντομάτα, το λάδι, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα πάνω στο ψωμί και πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *