Loader

Σκορδοδενδρολιβανάτες μπριζόλες με παρμεζάνα

2013-06-11
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

3κ.σ.δενδρολίβανο

1/2φλ.παρμεζάνα

2σκελ.σκόρδο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε στο multi την παρμεζάνα με το αλατοπίπερο, το δενδρολίβανο, το σκόρδο και λίγο λάδι και τα χτυπάμε καλά. Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί , τις αλατοπιπερώνουμε και τις ραντίζουμε με λίγο λαδάκι και ελάχιστο νερό. Τις ψήνουμε 15 λεπτά από κάθε πλευρά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C και κατόπιν τις αλείφουμε με το μείγμα παρμεζάνας. Συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 20 λεπτά και τις σερβίρουμε ζεστές με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *