Σκορδοδενδρολιβανάτες μπριζόλες με παρμεζάνα
2013-06-11- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
- Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2μπριζόλες χοιρινές λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.δενδρολίβανο
1/2φλ.παρμεζάνα
2σκελ.σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε στο multi την παρμεζάνα με το αλατοπίπερο, το δενδρολίβανο, το σκόρδο και λίγο λάδι και τα χτυπάμε καλά. Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί , τις αλατοπιπερώνουμε και τις ραντίζουμε με λίγο λαδάκι και ελάχιστο νερό. Τις ψήνουμε 15 λεπτά από κάθε πλευρά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C και κατόπιν τις αλείφουμε με το μείγμα παρμεζάνας. Συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 20 λεπτά και τις σερβίρουμε ζεστές με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.