Loader

Σκορδοδενδρολιβανάτες μπριζόλες με παρμεζάνα

2013-06-11
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

3κ.σ.δενδρολίβανο

1/2φλ.παρμεζάνα

2σκελ.σκόρδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi την παρμεζάνα με το αλατοπίπερο, το δενδρολίβανο, το σκόρδο και λίγο λάδι και τα χτυπάμε καλά. Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί , τις αλατοπιπερώνουμε και τις ραντίζουμε με λίγο λαδάκι και ελάχιστο νερό. Τις ψήνουμε 15 λεπτά από κάθε πλευρά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C και κατόπιν τις αλείφουμε με το μείγμα παρμεζάνας. Συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 20 λεπτά και τις σερβίρουμε ζεστές με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *