Loader

Σκορδάτο παναρισμένο κοτόπουλο με τσένταρ

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 1:10 ω
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

 

2στήθη κοτόπουλου κομμένα σε λωρίδες

1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα

1.2φλ.βούτυρο λιωμένο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

πιπέρι

Τις μισές φέτες τσένταρ από τις λωρίδες του κοτόπουλου που θα σας βγουν, κομμένες στη μέση

1κ.γλ.αρωματικό αλάτι (βλ.συνταγή ZannetCooks.com)

1/2φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη φρυγανιά με την παρμεζάνα και το πιπέρι. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τη σκόνη σκόρδου και το αρωματικό αλάτι. Βουτάμε στο μπολ με το βούτυρο μια μια τις λωρίδες του κοτόπουλου και στη συνέχεια το μείγμα της φρυγανιάς. Τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Απλώνουμε από μισή φέτα τσένταρ σε κάθε λωρίδα και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα σερβίρουμε αμέσως, σκέτα ή με πατάτες τηγανητές και μαγιονέζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *