Loader

Σκορδάτο παναρισμένο κοτόπουλο με τσένταρ

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

 

2στήθη κοτόπουλου κομμένα σε λωρίδες

1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα

1.2φλ.βούτυρο λιωμένο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

πιπέρι

Τις μισές φέτες τσένταρ από τις λωρίδες του κοτόπουλου που θα σας βγουν, κομμένες στη μέση

1κ.γλ.αρωματικό αλάτι (βλ.συνταγή ZannetCooks.com)

1/2φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη φρυγανιά με την παρμεζάνα και το πιπέρι. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τη σκόνη σκόρδου και το αρωματικό αλάτι. Βουτάμε στο μπολ με το βούτυρο μια μια τις λωρίδες του κοτόπουλου και στη συνέχεια το μείγμα της φρυγανιάς. Τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Απλώνουμε από μισή φέτα τσένταρ σε κάθε λωρίδα και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα σερβίρουμε αμέσως, σκέτα ή με πατάτες τηγανητές και μαγιονέζα.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.