Loader

Σκορδάτη γαλοπούλα με ginger

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:40 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

1μπούτι γαλοπούλας κομμένο στα 4

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.soya sauce

1κ.σ.ginger σκόνη

Χυμό 2 λεμονιών

3φλ.ζωμό λαχανικών

3σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1πρέζα ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας μαζί με το σκόρδο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη σόγια και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και το ginger και προσθέτουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να μείνει με τη σαλτσούλα του , περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Αν θέλουμε στο τέλος το μεταφέρουμε σε ταψί μαζί με τα υγρά της κατσαρόλας και το ψήνουμε 15 λεπτά να ροδοκοκκινήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *