Loader

Σκορδάτη γαλοπούλα με ginger

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:40 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1μπούτι γαλοπούλας κομμένο στα 4

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.soya sauce

1κ.σ.ginger σκόνη

Χυμό 2 λεμονιών

3φλ.ζωμό λαχανικών

3σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1πρέζα ζάχαρη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας μαζί με το σκόρδο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη σόγια και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και το ginger και προσθέτουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να μείνει με τη σαλτσούλα του , περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Αν θέλουμε στο τέλος το μεταφέρουμε σε ταψί μαζί με τα υγρά της κατσαρόλας και το ψήνουμε 15 λεπτά να ροδοκοκκινήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *