Σκορδάτη γαλοπούλα με ginger
2013-06-11- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 1:20 ω
- Έτοιμο σε: 1:40 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1μπούτι γαλοπούλας κομμένο στα 4
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.soya sauce
1κ.σ.ginger σκόνη
Χυμό 2 λεμονιών
3φλ.ζωμό λαχανικών
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1πρέζα ζάχαρη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας μαζί με το σκόρδο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη σόγια και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και το ginger και προσθέτουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να μείνει με τη σαλτσούλα του , περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Αν θέλουμε στο τέλος το μεταφέρουμε σε ταψί μαζί με τα υγρά της κατσαρόλας και το ψήνουμε 15 λεπτά να ροδοκοκκινήσει.