Loader

Σαργοί με σπανάκι και terriyaki sauce

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

 

2σαργοί περίπου 400γρ. ο καθένας

1/2κιλό σπανάκι

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμός 1 λεμονιού

2κ.σ.terriyaki sauce

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τα ψάρια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα με λίγο λάδι και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C . Εντωμεταξύ σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο σε φαρδιά κατσαρόλα με λάδι. Ρίχνουμε το σπανάκι, τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και λίγο αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Μεταφέρουμε τα ψάρια μας πάνω από το σπανάκι στην κατσαρόλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 10 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά , ραντίζουμε με την teriyaki sauce και το αφήνουμε να σταθεί 5-10 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *