Loader

Σαλάτα παντζάρια με πατάτες και πράσινες ελιές

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

2παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε φέτες
1μικρή πατάτα βρασμένη και κομμένη σε κυβάκια
10 αμύγδαλα λευκά καβουρδισμένα
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμός λεμόνι
5-6πράσινες ελιές κομμένες σε φετάκια
1κ.σ.άνιθος και μαιντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε βαθύ μπολ τα παντζάρια και τις πατάτες. Ρίχνουμε από πάνω τα αμύγδαλα, τις ελιές και τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο και τον μαιντανό. Ραντίζουμε με το λάδι και το χυμό πορτοκαλιού , ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *