Σαλάτα παντζάρια με πατάτες και πράσινες ελιές
2013-06-29- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε φέτες
1μικρή πατάτα βρασμένη και κομμένη σε κυβάκια
10 αμύγδαλα λευκά καβουρδισμένα
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμός λεμόνι
5-6πράσινες ελιές κομμένες σε φετάκια
1κ.σ.άνιθος και μαιντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε βαθύ μπολ τα παντζάρια και τις πατάτες. Ρίχνουμε από πάνω τα αμύγδαλα, τις ελιές και τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο και τον μαιντανό. Ραντίζουμε με το λάδι και το χυμό πορτοκαλιού , ανακατεύουμε και σερβίρουμε.