Loader

Σαλάτα νισουάζ της Ζαννέτ

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

Συστατικά  

1/2φλ.αρακάς κατ.
1/2φλ.φασολάκια κατ.
1 καρότο
1 μικρή πατάτα
2 αυγά βρασμένα
8 αντζούγιες κομμένες στα τέσσερα
1κ.σ. λάδι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλ/νο
2 χοντρές φέτες χωριάτικο ψωμί
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
4κ.σ. λάδι
2κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1κ.γλ.μουστάρδα πικάντικη
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζω όλα τα λαχανικά μου. Τα σουρώνω και κόβω σε κυβάκια το καρότο και την πατάτα και τα φασολάκια σε μικρότερα κομμάτια. Τα βάζω σε μπώλ μαζί με τα αυγά ψιλοκομμένα , το κρεμμυδάκι και τις αντζούγιες. Βάζω το λάδι σε αντικολλήτικο και φρυγανίζω το ψωμί και από τις 2 πλευρές. Το αφήνω να κρυώσει και το χοντροτρίβω μέσα στη σαλάτα μου. Ανακατεύω καλά και τα υλικά του dressing και περιχύνω με αυτό τη σαλάτα. Ανακατεύω και σερβίρω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *