Loader

Σαλάτα νισουάζ της Ζαννέτ

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1/2φλ.αρακάς κατ.
1/2φλ.φασολάκια κατ.
1 καρότο
1 μικρή πατάτα
2 αυγά βρασμένα
8 αντζούγιες κομμένες στα τέσσερα
1κ.σ. λάδι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλ/νο
2 χοντρές φέτες χωριάτικο ψωμί
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
4κ.σ. λάδι
2κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1κ.γλ.μουστάρδα πικάντικη
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βράζω όλα τα λαχανικά μου. Τα σουρώνω και κόβω σε κυβάκια το καρότο και την πατάτα και τα φασολάκια σε μικρότερα κομμάτια. Τα βάζω σε μπώλ μαζί με τα αυγά ψιλοκομμένα , το κρεμμυδάκι και τις αντζούγιες. Βάζω το λάδι σε αντικολλήτικο και φρυγανίζω το ψωμί και από τις 2 πλευρές. Το αφήνω να κρυώσει και το χοντροτρίβω μέσα στη σαλάτα μου. Ανακατεύω καλά και τα υλικά του dressing και περιχύνω με αυτό τη σαλάτα. Ανακατεύω και σερβίρω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *