Σαλάτα γλυκοπατάτας με κύμινο και εστραγκόν
2013-07-26- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
MENU ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012 – ΣΑΛΑΤΑ
Συστατικά
3μέτριες γλυκοπατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους
3-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
1/2φλ.μαγιονέζα
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
1κ.γλ.εστραγκόν
2κ.γλ.μουστάρδα
1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε προσεχτικά όλα τα υλικά για να μην διαλυθούν οι γλυκοπατάτες και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος. Τα αφήνουμε εκτός ψυγείου 1 ώρα πριν σερβίρουμε ώστε να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.