Loader

Σαλάτα γλυκοπατάτας με κύμινο και εστραγκόν

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

MENU ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012 – ΣΑΛΑΤΑ

Συστατικά  

 

3μέτριες γλυκοπατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους

3-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1/2φλ.μαγιονέζα

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κύμινο

1κ.γλ.εστραγκόν

2κ.γλ.μουστάρδα

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε προσεχτικά όλα τα υλικά για να μην διαλυθούν οι γλυκοπατάτες και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος. Τα αφήνουμε εκτός ψυγείου 1 ώρα πριν σερβίρουμε ώστε να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *