Loader

Σαγανάκι μανιταριών με φέτα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 25λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1/2κιλό μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

1/3φλ.λευκό κρασί

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1κ.σ.μουστάρδα Dijon

1/3φλ.νερό

150γρ.φέτα θρυμματισμένη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις το απορροφήσει λίγο χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα διαλυμένη στο νερό. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά ή μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Ρίχνουμε τη φέτα και σβήνουμε το μάτι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως πασπαλισμένο με τον άνιθο.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *