Loader

Σαγανάκι μανιταριών με φέτα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

1/2κιλό μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

1/3φλ.λευκό κρασί

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1κ.σ.μουστάρδα Dijon

1/3φλ.νερό

150γρ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις το απορροφήσει λίγο χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα διαλυμένη στο νερό. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά ή μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Ρίχνουμε τη φέτα και σβήνουμε το μάτι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως πασπαλισμένο με τον άνιθο.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.