Σάντουιτς με χοιρινό και σάλτσα ντομάτας
2013-06-05- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 25λ
- Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
2μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μπαγκέτα κομμένη στα 4 ή 4 μπαγκετίνια
Βούτυρο
1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1κ.γλ.τζίντζερ
1/2κ.γλ.μπούκοβο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
Ξύδι
1/2κ.γλ.ζάχαρη καστανή
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Ψήνουμε τις μπριζόλες με λαδάκι σε αντικολλητικό και από τις 2 πλευρές. Ανοίγουμε τις μπαγκέτες και τις βουτυρώνουμε. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε την ντομάτα,με το σκόρδο,το λάδι,το ξύδι,τη ζάχαρη, το αλατοπίπερο,το μπούκοβο, την πιπεριά και το τζίντζερ. Κόβουμε κάθε μπριζόλα στα 2 κατά μήκος και τοποθετούμε από ένα μισό σε κάθε μπαγκέτα. Προσθέτουμε και 1-2 κουταλιές από το μείγμα ντομάτας και σερβίρουμε