Loader

Σάντουιτς με χοιρινό και σάλτσα ντομάτας

2013-06-05
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 25λ
  • Ready In: 40λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

2μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μπαγκέτα κομμένη στα 4 ή 4 μπαγκετίνια
Βούτυρο
1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1κ.γλ.τζίντζερ
1/2κ.γλ.μπούκοβο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
Ξύδι
1/2κ.γλ.ζάχαρη καστανή

Method

Step 1

Ψήνουμε τις μπριζόλες με λαδάκι σε αντικολλητικό και από τις 2 πλευρές. Ανοίγουμε τις μπαγκέτες και τις βουτυρώνουμε. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε την ντομάτα,με το σκόρδο,το λάδι,το ξύδι,τη ζάχαρη, το αλατοπίπερο,το μπούκοβο, την πιπεριά και το τζίντζερ. Κόβουμε κάθε μπριζόλα στα 2 κατά μήκος και τοποθετούμε από ένα μισό σε κάθε μπαγκέτα. Προσθέτουμε και 1-2 κουταλιές από το μείγμα ντομάτας και σερβίρουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *