Loader

Ρώσικη με ζαμπόν σε φωλιά

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

 

4Μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους

3καρότα βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

1φλ.αρακάς βρασμένος

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

2/3φλ.ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια

1ξινόμηλο κομμένο σε κυβάκια

1φλ.μαγιονέζα

1κ.σ.μουστάρδα

Αλατοπίπερο

3κ.σ.γιαούρτι

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ

Πράσινη σαλάτα ψιλ/νη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη ρώσικη και τα φυλάμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε, βάζουμε την πράσινη σαλάτα σε ένα πιάτο και δημιουργούμε με τα χέρια ένα κενό. Τοποθετούμε κουταλιές από τη ρώσικη στο κενό που δημιουργήσαμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *