Loader

Ρώσικη με ζαμπόν σε φωλιά

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

  • Τρουφάκια του Αγίου Βαλεντίνου

  • Κρύα ζυμαρικά με blue cheese

 

Συστατικά  

 

4Μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους

3καρότα βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

1φλ.αρακάς βρασμένος

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

2/3φλ.ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια

1ξινόμηλο κομμένο σε κυβάκια

1φλ.μαγιονέζα

1κ.σ.μουστάρδα

Αλατοπίπερο

3κ.σ.γιαούρτι

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ

Πράσινη σαλάτα ψιλ/νη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη ρώσικη και τα φυλάμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε, βάζουμε την πράσινη σαλάτα σε ένα πιάτο και δημιουργούμε με τα χέρια ένα κενό. Τοποθετούμε κουταλιές από τη ρώσικη στο κενό που δημιουργήσαμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.