Loader

Ρυζόπιτα με κοτόπουλο και φέτα

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1πακ.φύλλο κρούστας

2στήθη κοτόπουλου βρασμένα και ψιλ/να

1 ½ φλ.ρύζι γλασέ βρασμένο

Λάδι

Αλατοπίπέρο

1φλ.φέτα θρυμματισμένη

1κρεμμύδι ψιλ/νο

3αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο, το ρύζι, τα αυγά ,τη φέτα, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τα μισά φύλλα ένα ένα λαδώνοντας τα πριν το επόμενο. Ρίχνετε τη γέμιση και την απλώνετε ομοιόμορφα. Από πάνω καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα ομοίως, απλά τα βάζετε ελαφρά σουρωμένα. Λαδώνετε και το τελευταίο με λάδι ανακατεμένο με λίγο νεράκι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο σας. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο , την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.