Loader

Ρυζόπιτα με κοτόπουλο και φέτα

2013-05-31
  • Prep Time: 30λ
  • Cook Time: 50λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1πακ.φύλλο κρούστας

2στήθη κοτόπουλου βρασμένα και ψιλ/να

1 ½ φλ.ρύζι γλασέ βρασμένο

Λάδι

Αλατοπίπέρο

1φλ.φέτα θρυμματισμένη

1κρεμμύδι ψιλ/νο

3αυγά χτυπημένα

Method

Step 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο, το ρύζι, τα αυγά ,τη φέτα, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τα μισά φύλλα ένα ένα λαδώνοντας τα πριν το επόμενο. Ρίχνετε τη γέμιση και την απλώνετε ομοιόμορφα. Από πάνω καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα ομοίως, απλά τα βάζετε ελαφρά σουρωμένα. Λαδώνετε και το τελευταίο με λάδι ανακατεμένο με λίγο νεράκι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο σας. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο , την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *