Loader

Ρολό σφολιάτας με φέτα, κοτόπουλο και πιπεριά

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Muffins με μαρμελάδα και κολοκύθα

  • Brownies μερέντας χωρίς αυγά

  • Τρουφάκια του Αγίου Βαλεντίνου

Συστατικά  

1 φύλλο ζύμη σφολιάτας
2 στήθη κοτόπουλου βρασμένα και ψιλοκομμένα
4 αυγά
2 φλιτζ. κεφαλοτύρι
300 γραμ. φέτα θρυμματισμένη
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
λίγο μοσχοκάρυδο
1 πρέζα πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ελάχιστο βούτυρο

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο, τα τυριά, την πιπεριά, τον άνιθο και τα μπαχάρια. Προσθέτουμε και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανοίγουμε τη ζύμη πάνω σε έναν πάγκο και απλώνουμε τη γέμιση κατά μήκος της στενής της πλευράς. Τυλίγουμε σε ρολό και το βάζουμε σε μια στρογγυλή κλασική φόρμα του κέικ, ελαφρώς βουτυρωμένη. Με λίγο νεράκι ενώνουμε τις άκρες, ώστε να σχηματιστεί μια κουλούρα. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο. Ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *