Loader

Ρεβύθια στιφάδο με λεμόνι και κύμινο

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

  • Γλυκοπατάτα tex mex

  • Φακές με κινόα και καρότα

Συστατικά

2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμό 1 λεμονιού

1κ.γλ.κύμινο

1φλ.κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα

1μεγάλη ντομάτα τριμμένη

4φλ.νερό

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια του στιφάδο και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Μαγειρεύουμε τα ρεβύθια για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβύθια και να χυλώσει η σούπα μας.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *