Loader

Ρεβύθια με πράσινες ελιές

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

250γρ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς
1καρότο μεγάλο κομμένο σε ροδέλες
2πράσα κομμένα σε ροδέλες
3κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1κρεμμύδι τριμμένο λάδι
Αλατοπίπερο
1καυτερή πιπεριά όλοκληρη
20πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
Χυμό 2 λεμονιών

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε όλα τα υλικά στη χύτρα και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις της συσκευής σας. Εναλλακτικά βάζουμε τα ρεβύθια σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό και τα βράζουμε για 30 λεπτά. Τα ξαφρίζουμε και ρίχουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αν χρειζεται λίγο χλιαρό νράκι. Τα σιγοβράζουμε 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσει η σούπα μας.

Κατηγορίες: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *