Loader

Πρασοκεφτέδες με ζαμπόν

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

2πράσα
1κρεμμύδι
200γρ.φέτα
200γρ.ζαμπόν
2αυγά αλατοπίπερο
2φλ.αλεύρι
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγα λίγα τα πράσα, το κρεμμύδι, το ζαμπόν και τη φέτα στο multi. Τα μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ και τα αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά με το κουτάλι. Παίρνουμε κουταλιές κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι. Τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές. Τις κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.