Loader

Πουρές γλυκοπατάτας

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

2 μεγάλες γλυκοπατάτες
100γρ.βούτυρο φρέσκο
Αλάτι
2κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Τυλίγουμε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν στον φούρνο στους 200C. Mόλις είναι έτοιμες τις καθαρίζουμε από τη φλούδα. Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρολάκι να λιώσει. Μόλις κάψει καλά το βούτυρο, με το ειδικό εργαλείο για πουρέ λιώνουμε σε πουρέ τις γλυκοπατάτες μέσα στο κατσαρολάκι. Ρίχνουμε το μπαλσάμικο και το αλάτι και ανακατεύουμε. Συνοδεύει κρεατικά ή ψάρια όπως σολομό ή τόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *