Loader

Πουράκια με κακάο και dip μερέντας

2013-06-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

5φύλλα κρούστας

125γρ.βούτυρο

3κ.σ.κακάο

4κ.σ.άχνη ζάχαρη

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Μερέντα

Ζάχαρη άχνη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε το κακάο και την άχνη και ανακατεύουμε να διαλυθούν καλά. Αλείφουμε ένα ένα τα φύλλα τοποθετώντας το ένα πάνω στο άλλο. Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα κόβουμε σε μέγεθος όσο μισό δάχτυλο. Τα τοποθετούμε μέσα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφουμε πάλι με το υπόλοιπο βούτυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη. Ζεσταίνουμε σε ένα μπολάκι μερέντα σε φούρνο μικροκυμάτων και συνοδεύουμε με αυτή τα πουράκια μας.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *