Loader

Πουράκια με κακάο και dip μερέντας

2013-06-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά

5φύλλα κρούστας

125γρ.βούτυρο

3κ.σ.κακάο

4κ.σ.άχνη ζάχαρη

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Μερέντα

Ζάχαρη άχνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε το κακάο και την άχνη και ανακατεύουμε να διαλυθούν καλά. Αλείφουμε ένα ένα τα φύλλα τοποθετώντας το ένα πάνω στο άλλο. Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα κόβουμε σε μέγεθος όσο μισό δάχτυλο. Τα τοποθετούμε μέσα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφουμε πάλι με το υπόλοιπο βούτυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη. Ζεσταίνουμε σε ένα μπολάκι μερέντα σε φούρνο μικροκυμάτων και συνοδεύουμε με αυτή τα πουράκια μας.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *