Loader

Ποντς με ροδάκινο και τζίντζερ

2013-05-30
  • Servings: 4
  • Prep Time: 20λ
  • Ready In: 30λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Σπιτική λεμονάδα με λεβάντα

  • Λευκή σαγκρία με πεπόνι και αγγούρι

  • Ζηλευτή λεμονάδα με αγγούρι

  • Ρόφημα για την κατακράτηση από βότανα

  • Sassy Water

Συστατικά


6ροδάκινα
15γρ.τζίντζερ φρέσκο καλά ξεφλουδισμένο
2μπουκάλια αφρώδες κρασί
3κ.σ.ζάχαρη άχνη
Δυόσμος

Method

Step 1

Βάζουμε στο γουδί τα κομμάτια του τζίντζερ ψιλοκομμένα και τα χτυπάμε μέχρι να λιώσουν. Τα ανακατεύουμε με την άχνη και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Καθαρίζουμε τα ροδάκινα από την φλούδα και τα κουκούτσια. Τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Τα πολτοποιούμε στο multi. Σε μια κανάτα βάζουμε παγάκια, το λιωμένο τζίντζερ και το ροδάκινο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε μέσα το αφρώδες κρασί. Ανακατέυουμε πάλι και σερβίρουμε σε ποτήρια με κορφούλες δυόσμου.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *