Πολυσαλάτα παραλίας
2013-06-26- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 12λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
2 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
200γρ.κοντά ζυμαρικά της αρεσκείας σας βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
1στήθος κοτόπουλου ψημένο και ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.ξύδι
1κ.σ.teriyaki sauce
1πρέζα ζάχαρη
2κ.κ.σουσάμι
4βερίκοκα ξερά αποξηραμένα
Αλατοπίπερο
3κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε στο multi ή σε βάζο με καπάκι λίγο λάδι, το ξύδι, αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και την teriyaki sauce και περιχύνουμε με αυτό τα ζυμαρικά. Τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα ή μπολ μεταφοράς τη ρόκα, το κοτόπουλο,τα φρέσκα κρεμμύδια και τα βερίκοκα. Ρίχνουμε το μείγμα ζυμαρικών και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε ή το αφήνουμε αποβραδίς στο ψυγείο για την επόμενη μέρα.