Loader

Πολυσαλάτα παραλίας

2013-06-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 12λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

 

1ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη

200γρ.κοντά ζυμαρικά της αρεσκείας σας βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

1στήθος κοτόπουλου ψημένο και ψιλ/νο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.ξύδι

1κ.σ.teriyaki sauce

1πρέζα ζάχαρη

2κ.κ.σουσάμι

4βερίκοκα ξερά αποξηραμένα

Αλατοπίπερο

3κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε στο multi ή σε βάζο με καπάκι λίγο λάδι, το ξύδι, αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και την teriyaki sauce και περιχύνουμε με αυτό τα ζυμαρικά. Τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα ή μπολ μεταφοράς τη ρόκα, το κοτόπουλο,τα φρέσκα κρεμμύδια και τα βερίκοκα. Ρίχνουμε το μείγμα ζυμαρικών και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε ή το αφήνουμε αποβραδίς στο ψυγείο για την επόμενη μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *