Loader

Πολέντα στο φούρνο με κόκκινα φασόλια

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2φλ.έτοιμη πολέντα

Λάδι και φρυγανιά τρίμμα για το ταψί

1φλ.γκούντα τριμμένο

15ντοματίνια κόκκινα και κίτρινα

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1/2φλ.κόκκινα φασόλια

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Λαδώνουμε ένα πυρεξάκι και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη πολέντα και αραδιάζουμε από πάνω την πιπεριά , τα ντοματίνια και τα φασόλια. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια Σερβίρουμε αμέσως σε κομμάτια ή απ’ ευθείας από το πυρέξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *