Loader

Πολέντα στο φούρνο με κόκκινα φασόλια

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

2φλ.έτοιμη πολέντα

Λάδι και φρυγανιά τρίμμα για το ταψί

1φλ.γκούντα τριμμένο

15ντοματίνια κόκκινα και κίτρινα

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1/2φλ.κόκκινα φασόλια

Οδηγίες

Βήμα 1

Λαδώνουμε ένα πυρεξάκι και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη πολέντα και αραδιάζουμε από πάνω την πιπεριά , τα ντοματίνια και τα φασόλια. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια Σερβίρουμε αμέσως σε κομμάτια ή απ’ ευθείας από το πυρέξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.