Loader

Πλούσια μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

600γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες

4φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

200γρ.γιαούρτι

3κ.σ.κουκουνάρι

2κ.σ.πράσινες ελιές απύρηνες, ψιλ/νες

300γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο

150γρ.ένταμ τριμμένο

3αυγά χτυπημένα

2/3φλ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Αλατοπίπερο

Λάδι για το ταψί

Σιμιγδάλι ψιλό για το ταψί και το ψήσιμο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά, τα τυριά, τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, το κουκουνάρι, τις ελιές, το γιαούρτι , το αλεύρι και το αλατοπίπερο. Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε ένα ταψί με λίγο σιμιγδάλι και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μας. Πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα σιμιγδάλι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε την πίτα να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *