Loader

Πιλάφι με ρεβύθια,κουνουπίδι και αυγά

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

  • Γλυκοπατάτα tex mex

  • Φακές με κινόα και καρότα

Συστατικά

150γρ.ρύζι για πιλάφι
300γρ.κουνουπίδι βρασμένο,σε μπουκετάκια
100γρ.ρεβύθια βρασμένα
4αυγά
1κ.σ.κάρυ σκόνη
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ. μαιντανός ψιλ/νος
Λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα αυγά μας. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι με τον μαιντανό και το ρυζάκι να ξανθύνει. Ρίχνουμε 1 ποτήρι ζεστό νεράκι και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε τα ρεβύθια, το κουνουπίδι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε και άλλο νεράκι , όο χρειάζεται για να βράσει το ρύζι, άλλα πάντα λίγο λίγο. Όταν το «μισοπιεί» και είναι έτοιμο, κλείνουμε τη φωτιά και το σκεπάζουμε με μια νωπή πετσέτα και το καπάκι από το κατσαρολάκι μας 5- 10 λεπτά να «κάτσει». Σερβίρουμε το πιλαφάκι μας σε κάθε πιάτο με ένα βραστό αυγό κομμένο στη μέση.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *