Loader

Πικάντικοι ξηροί καρποί στο φούρνο

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

½ κιλό ανάμικτοι ξηροί καρποί
2κ.σ.λάδι
2κ.σ.μέλι
2κ.γλ.κύμινο
1κ.γλ.πάπρικα
2κ.γλ.ανθό αλατιού ή χοντρό αλάτι
Πιπέρι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς με το μέλι, το λάδι και τα μπαχαρικά, καλά, ώστε να πάνε παντού τα μπαχαρικά. Στρώνουμε σε ένα ταψάκι λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω τους ξηρούς καρπούς. Ψήνουμε για 20 λεπτά , ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο μέχρι να αποκτήσουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Τους βγάζουμε από το φούρνο και τους αφήνουμε να κρυώσουν. Σερβίρουμε σε χάρτινα χωνάκια ή τους διατηρούμε σε αεροστεγές βάζο για τουλάχιστόν 3 μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *