Loader

Πικάντικοι ξηροί καρποί στο φούρνο

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια του Αγίου Βαλεντίνου

  • Γαλοπούλα σούπα με πολλά λαχανικά

  • Ρολό κιμά με μήλα και καρότα

  • Κολοκυθόπιτα χριστουγεννιάτικη

 

Συστατικά  

½ κιλό ανάμικτοι ξηροί καρποί
2κ.σ.λάδι
2κ.σ.μέλι
2κ.γλ.κύμινο
1κ.γλ.πάπρικα
2κ.γλ.ανθό αλατιού ή χοντρό αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς με το μέλι, το λάδι και τα μπαχαρικά, καλά, ώστε να πάνε παντού τα μπαχαρικά. Στρώνουμε σε ένα ταψάκι λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω τους ξηρούς καρπούς. Ψήνουμε για 20 λεπτά , ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο μέχρι να αποκτήσουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Τους βγάζουμε από το φούρνο και τους αφήνουμε να κρυώσουν. Σερβίρουμε σε χάρτινα χωνάκια ή τους διατηρούμε σε αεροστεγές βάζο για τουλάχιστόν 3 μέρες.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *