Loader

Πικάντικη κουνουπιδοσαλάτα

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

 

1μέτριο κουνουπίδι βρασμένο και χωρισμένο σε φουντάκια

1κρεμμύδι μέτριο ψιλ/νο

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Χυμό ½ λεμονιού

2κ.σ.ξύδι

2κ.σ.κάππαρη

5-6 πράσινες ελιές

1/2κ.γλ.μπούκοβο

6φιλέτα αντζούγιας κομμένα στη μέση

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα το κουνουπίδι και από πάνω διασκορπίζουμε το κρεμμύδι, την κάππαρη, τις ελιές και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Ραντίζουμε με μπόλικο λάδι, το χυμό λεμονιού και το ξύδι. Ανακατεύουμε και διασκορπίζουμε από πάνω τα φιλέτα της αντζούγιας για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *