Loader

Πικάντικη κουνουπιδοσαλάτα

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

 

1μέτριο κουνουπίδι βρασμένο και χωρισμένο σε φουντάκια

1κρεμμύδι μέτριο ψιλ/νο

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Χυμό ½ λεμονιού

2κ.σ.ξύδι

2κ.σ.κάππαρη

5-6 πράσινες ελιές

1/2κ.γλ.μπούκοβο

6φιλέτα αντζούγιας κομμένα στη μέση

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα το κουνουπίδι και από πάνω διασκορπίζουμε το κρεμμύδι, την κάππαρη, τις ελιές και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Ραντίζουμε με μπόλικο λάδι, το χυμό λεμονιού και το ξύδι. Ανακατεύουμε και διασκορπίζουμε από πάνω τα φιλέτα της αντζούγιας για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.