Loader

Πικάντικα φιστίκια του Σούπερ Γκούφυ

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Μπισκότα με γκούντα και δενδρολίβανο

  • Κράκερς ολικής άλεσης με ξινόγαλα

  • Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί

  • Σκορδόψωμα με τυρί και μαϊντανό από ζύμη πίτας

Συστατικά  

2φλ.φιστίκια με φλοιό άψητα

1κ.σ.μέλι
2κ.σ.βούτυρο
1κ.γλ.αλάτι
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
1κ.γλ.πάπρικα γλυκιά
1κλωνάρι δενδρολίβανο τα φύλλα του
1/2κ.γλ.πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το βούτυρο με το μέλι σε ένα μπρίκι να λιώσουν. Μεταφέρουμε τα φιστίκια σε ένα ταψί και ρίχνουμε πάνω το μείγμα βουτύρου μελιού. Ανακατεύουμε και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Τα βγάζουμε και τα πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε. Μπορούμε να τα φυλάξουμε και σε βάζου με καπάκι που κλείνει αεροστεγώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *