Loader

Πικάντικα μπριζολάκια με μήλο στην κατσαρόλα

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 35λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2μπριζόλες λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μεγάλο μήλο κομμένο σε φέτες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.σ.καστανή ζάχαρη

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1πρέζα κανέλα

1πρέζα μοσχοκάρυδο

1φλ.ζωμός κρέατος ή νερό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο και προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό. Σιγοψήνουμε 20 λεπτά και ρίχνουμε το μήλο. Συνεχίζουμε άλλα 10-15 λεπτά το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα και να πήξει η σάλτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *