Loader

Πικάντικα μπριζολάκια με μήλο στην κατσαρόλα

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

2μπριζόλες λαιμού

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μεγάλο μήλο κομμένο σε φέτες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.σ.καστανή ζάχαρη

1/2κ.γλ.μπούκοβο

1πρέζα κανέλα

1πρέζα μοσχοκάρυδο

1φλ.ζωμός κρέατος ή νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο και προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό. Σιγοψήνουμε 20 λεπτά και ρίχνουμε το μήλο. Συνεχίζουμε άλλα 10-15 λεπτά το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα και να πήξει η σάλτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *