Loader

Πικάντικα κεφτεδάκια με σάλτσα από πιπεριά jalapeno

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 25λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

500gr.κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.κόλιανδρο κοπανισμένο
2 αυγά
Αλατοπίπερο
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
Λάδι για το τηγάνισμα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
200ML χυμός ντομάτας
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
3 σκελ.σκόρδο
1 πιπεριά jalapeno ψιλ/νη
4κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Πλάθουμε τον κιμά με όλα τα υλικά και τον τοποθετούμε μισή ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε το λάδι σε κατσαρολάκι και σωτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και την πιπεριά όλα πολύ ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε τη σάλτσα και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε και λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε 30 λεπτά. Βγάζουμε τον κιμά από το ψυγείο και πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια που τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Μόλις γίνουν τα κεφτεδάκια τα αραδιάζουμε σε ταψάκι και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Τα βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτάκια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *