Πατονοστιμιά
2013-06-04- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 50λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
4φλ.πουρές
3κ.σ.άνηθος ψιλ/νος
2κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος
2αυγά
1φλ.ρεγκάτο τριμμένο
5κ.σ.φρυγανιά τρίμμα
Λάδι για το ταψί
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Ανακατεύουμε τον πουρέ με τα αυγά, το τυρί, τον άνηθο και το δυόσμο. Λαδώνουμε ελαφρά ένα πυρέξ και πασπαλίζουμε με την φρυγανιά. Απλώνουμε μέσα το μείγμα πουρέ ομοιόμορφα. Πασπαλίζουμε με φρυγανιά από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό ή χλιαρό.