Loader

Πατάτες τηγανητές με σκόρδο και μαϊντανό

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

 

 

3πατάτες κομμένες για τηγάνισμα όχι πολύ λεπτές

Λάδι για το τηγάνισμα

1κ.σ.βούτυρο

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπρίκι το βούτυρο ,το αλατοπίπερο , το σκόρδο και τον μαϊντανό και τα ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Εντωμεταξύ τηγανίζουμε τις πατάτες σε καυτό λάδι και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιάτο και περιχύνουμε με το μείγμα βουτύρου όσο είναι ακόμα καυτές. Σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.