Loader

Πατάτες τηγανητές με σκόρδο και μαϊντανό

2013-06-02
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 15λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

 

 

3πατάτες κομμένες για τηγάνισμα όχι πολύ λεπτές

Λάδι για το τηγάνισμα

1κ.σ.βούτυρο

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Method

Step 1

Βάζουμε σε ένα μπρίκι το βούτυρο ,το αλατοπίπερο , το σκόρδο και τον μαϊντανό και τα ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Εντωμεταξύ τηγανίζουμε τις πατάτες σε καυτό λάδι και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιάτο και περιχύνουμε με το μείγμα βουτύρου όσο είναι ακόμα καυτές. Σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *