Πατάτες τηγανητές με σκόρδο και μαϊντανό
2013-06-02- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
3πατάτες κομμένες για τηγάνισμα όχι πολύ λεπτές
Λάδι για το τηγάνισμα
1κ.σ.βούτυρο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Αλατοπίπερο
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπρίκι το βούτυρο ,το αλατοπίπερο , το σκόρδο και τον μαϊντανό και τα ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Εντωμεταξύ τηγανίζουμε τις πατάτες σε καυτό λάδι και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιάτο και περιχύνουμε με το μείγμα βουτύρου όσο είναι ακόμα καυτές. Σερβίρουμε αμέσως.