Πατάτες γεμιστές με σαλάμι αέρος και ρεγκάτο
2013-06-03- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2πατάτες μετρίου μεγέθους βρασμένες με τη φλούδα
100γρ.σαλάμι αέρος
1 ½ φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1κρεμμύδι
2κ.σ.βούτυρο
αλατοπίπερο
1/4φλ.γάλα
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και τις αδειάζουμε το περιεχόμενο ώστε να σχηματίσουμε βαρκούλες. Βάζουμε την ψίχα από τις πατάτες στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί και τα χτυπάμε. Μεταφέρουμε το μείγμα με κουτάλι στο εσωτερικό από τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε ταψί. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια. Τις σερβίρουμε ζεστές.