Loader

Πατάτες γεμιστές με σαλάμι αέρος και ρεγκάτο

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2πατάτες μετρίου μεγέθους βρασμένες με τη φλούδα

100γρ.σαλάμι αέρος

1 ½ φλ.ρεγκάτο τριμμένο

1κρεμμύδι

2κ.σ.βούτυρο

αλατοπίπερο

1/4φλ.γάλα

 

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και τις αδειάζουμε το περιεχόμενο ώστε να σχηματίσουμε βαρκούλες. Βάζουμε την ψίχα από τις πατάτες στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί και τα χτυπάμε. Μεταφέρουμε το μείγμα με κουτάλι στο εσωτερικό από τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε ταψί. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *