Loader

Παναρισμένες γεμιστές πιπεριές

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

5πιπεριές κέρατο

200γρ.τυρί κρέμα

1κ.γλ.μπούκοβο ή pepper flakes

Αλατοπίπερο

1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα

1 ½ φλ.αλεύρι

3φέτες μπέικον ψιλ/νο

1φλ.γάλα

1φλ.τσένταρ τριμμένο

1αυγό χτυπημένο

Λάδι για το τηγάνισμα

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε την κορυφή της κάθε πιπεριάς χωρίς να το πετάξουμε κι αφαιρούμε τα σπόρια. Ανακατεύουμε σε μπολ το τυρί κρέμα με το μπούκοβο, το τσένταρ,το αλατοπίπερο, το μπέικον και το αυγό. Γεμίζουμε με αυτό τις πιπεριές και κρατώντας το καπάκι πάνω στην κάθε πιπεριά τις περνάμε πρώτα από το γάλα, έπειτα από το αλεύρι κατόπιν από το γάλα πάλι και τέλος από τη φρυγανιά. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τις κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.