Παναρισμένες γεμιστές πιπεριές
2013-06-03- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
5πιπεριές κέρατο
200γρ.τυρί κρέμα
1κ.γλ.μπούκοβο ή pepper flakes
Αλατοπίπερο
1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα
1 ½ φλ.αλεύρι
3φέτες μπέικον ψιλ/νο
1φλ.γάλα
1φλ.τσένταρ τριμμένο
1αυγό χτυπημένο
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε την κορυφή της κάθε πιπεριάς χωρίς να το πετάξουμε κι αφαιρούμε τα σπόρια. Ανακατεύουμε σε μπολ το τυρί κρέμα με το μπούκοβο, το τσένταρ,το αλατοπίπερο, το μπέικον και το αυγό. Γεμίζουμε με αυτό τις πιπεριές και κρατώντας το καπάκι πάνω στην κάθε πιπεριά τις περνάμε πρώτα από το γάλα, έπειτα από το αλεύρι κατόπιν από το γάλα πάλι και τέλος από τη φρυγανιά. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τις κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε ζεστές.