Πίτσα μπρουσκέτα
2013-07-10- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
Φέτες μπαγιάτικου χωριάτικου ψωμιού όχι πολύ χοντροκομμένες
Λάδι
Βασιλικός ξερός
Αλατοπίπερο
Αλλαντικά της αρεσκείας μας
κέτσαπ
Κοτόπουλο βρασμένο ψιλ/νο
Πιπεριά ψιλ/νη
Μανιτάρια σε φέτες
Γκούντα ή άλλο μαλακό τυρί τριμμένο
(ή ότι άλλα υλικά έχετε στο ψυγείο και στα ντουλάπια σας)
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Τοποθετούμε τις φέτες ψωμιού σε ταψάκι και τις λαδώνουμε ελαφρά. Απλώνουμε την κέτσαπ και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και βασιλικό. Απλώνουμε τα υλικά της αρεσκείας μας. Εγώ έβαλα αλλαντικά ψιλοκομμένα και κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε όμορφα το τυράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσει το τυράκι και να κάνει ομοιόμορφη κρούστα. Τρώγεται ζεστό σαν ορεκτικό ή γεύμα μαζί με πλούσια σαλάτα.