Πίτσα με τόνο σε μπαγκέτα
2013-05-31- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
1 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1μπαγκέτα κομμένη στα 3 και μετά κατά μήκος στη μέση
1φλ.κέτσαπ
250γρ.τόνος σε νερό στραγγισμένος
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1πράσινη πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1/2φλ.καλαμπόκι βρασμένο ή από κονσέρβα
2φλ.τσένταρ τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα κομμάτια της μπαγκέτας σε ταψί και αλείφουμε σε όλα κέτσαπ. Αραδιάζουμε πάνω τους το καλαμπόκι, τις πιπεριές και τον τόνο θρυμματισμένο. Πασπαλίζουμε το τυράκι να πάει παντού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τσένταρ. Σερβίρουμε την μπαγκέτα πίτσα ζεστή με φρέσκο χυμό της αρεσκείας των παιδιών.