Loader

Πίτσα αραβική πίτα

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

αραβικές πίτες

σάλτσα ντομάτας

ρίγανη ή βασιλικό

λουκάνικο χωριάτικο

μανιτάρια σε φέτες

τυρί τριμμένο (γκούντα)

ελαιόλαδο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ψιχαλίζουμε λίγο τις πιτούλες με νεράκιΒάζουμε την πιτούλα σε ένα ταψάκι, βάζουμε 3 σταγόνες λαδάκι, απλώνουμε πρώτα τη σάλτσουλα και τα μυρωδικά και βάζουμε μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά μας,με τελευταίο το τυράκι.Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία,για αρχή μόνο απο πάνω για να λιώσουν τα τυριά και μετα ένα λεπτάκι πριν την βγάλουμε πάνω κάτω να γίνει τραγανή η πιτούλα. Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *