Loader

Πίτσα αραβική πίτα

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

 

αραβικές πίτες

σάλτσα ντομάτας

ρίγανη ή βασιλικό

λουκάνικο χωριάτικο

μανιτάρια σε φέτες

τυρί τριμμένο (γκούντα)

ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιχαλίζουμε λίγο τις πιτούλες με νεράκιΒάζουμε την πιτούλα σε ένα ταψάκι, βάζουμε 3 σταγόνες λαδάκι, απλώνουμε πρώτα τη σάλτσουλα και τα μυρωδικά και βάζουμε μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά μας,με τελευταίο το τυράκι.Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία,για αρχή μόνο απο πάνω για να λιώσουν τα τυριά και μετα ένα λεπτάκι πριν την βγάλουμε πάνω κάτω να γίνει τραγανή η πιτούλα. Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.