Πίτσα αραβική πίτα
2013-06-08- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
1 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
αραβικές πίτες
σάλτσα ντομάτας
ρίγανη ή βασιλικό
λουκάνικο χωριάτικο
μανιτάρια σε φέτες
τυρί τριμμένο (γκούντα)
ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψιχαλίζουμε λίγο τις πιτούλες με νεράκιΒάζουμε την πιτούλα σε ένα ταψάκι, βάζουμε 3 σταγόνες λαδάκι, απλώνουμε πρώτα τη σάλτσουλα και τα μυρωδικά και βάζουμε μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά μας,με τελευταίο το τυράκι.Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία,για αρχή μόνο απο πάνω για να λιώσουν τα τυριά και μετα ένα λεπτάκι πριν την βγάλουμε πάνω κάτω να γίνει τραγανή η πιτούλα. Καλή επιτυχία