Loader

Πάπια πορτοκάλι

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1 πάπια (1 με 2 κιλά)

1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού

2-3 πορτοκάλια για το γαρνίρισμα

1 καρότο

1 κρεμμύδι

100 γρ. Φρέσκο βούτυρο

Αλάτι και πιπέρι

2-3 κ.σ ζάχαρη

1 κ.σ κονιάκ

1 κ.σ ξίδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζέστανε το μισή ποσότητα βούτυρου και σόταρε την πάπια κομμένη σε κομμάτια μαζί με το ψιλοκομμένο καρότο και το κρεμμύδι Πρόσθεσε το κονιάκ, το αλάτι, το πιπέρι και συνέχισε να μαγειρεύεις σε χαμηλή φωτιά για περίπου 45 λεπτά, προσθέτοντας και 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι Κράτησε την σάλτσα σε ένα μπολ και περίχυσε με αυτή την πάπια σου πριν τη σερβίρεις Κόψε τα πορτοκάλια σε φέτες και σόταρέ τα με το υπόλοιπο βούτυρο. Πασπάλισε με ζάχαρη και συμπλήρωσε ελάχιστο νερό Γάρνιρε την πάπια με τις γλασαρισμένες φέτες πορτοκαλιού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *