Loader

Ομελέτα φούρνου με πατάτες και σολομό καπνιστό

2013-06-05
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 30λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

4 αυγά
2 πατάτες μεσαίες βρασμένες
120γρ.σολομός καπνιστός
1/2 ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.βούτυρο
λάδι για το πυρέξ
αλατοπίπερο

Method

Step 1

Βάζουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι. Σωτάρουμε το κρεμμύδι και μόλις πάρει ελαφρά χρώμα προσθέτουμε τα κυβάκια πατάτας, το σολομό ψιλοκομμένο και τον άνιθο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά καλά και αλατοπιπερώνουμε. λαδώνουμε ένα πυρεξάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με το σολομό. Περιχύνουμε με τα αυγά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά. Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *