Loader

Ομελέτα φούρνου με πατάτες και σολομό καπνιστό

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

4 αυγά
2 πατάτες μεσαίες βρασμένες
120γρ.σολομός καπνιστός
1/2 ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.βούτυρο
λάδι για το πυρέξ
αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι. Σωτάρουμε το κρεμμύδι και μόλις πάρει ελαφρά χρώμα προσθέτουμε τα κυβάκια πατάτας, το σολομό ψιλοκομμένο και τον άνιθο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά καλά και αλατοπιπερώνουμε. λαδώνουμε ένα πυρεξάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με το σολομό. Περιχύνουμε με τα αυγά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά. Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.